En mobilskjerm med Googlesøk, og et uthevet skjermbilde av Google Ads. Illustrasjonsbilde.

Annonsering med Google Ads

Kontaktskjema

Få hjelp med annonsering i Google

Vi tar gjerne en prat om hvordan Google Ads kan hjelpe deg med å nå dine mål. Vi har lang erfaring med å drifte Google-annonser for bedrifter i mange ulike bransjer og størrelser, og vet hva som skal til for å lykkes. Vi hjelper deg gjerne med hele prosessen, fra å komme i gang med de første kampanjene til månedlig drift og optimalisering av annonsene. 

Fast månedsavtale på Google Ads

Slik Googles annonseverktøy er satt opp kreves det kontinuerlige endringer og oppdateringer i annonser, søkeord og utforming for å oppnå best mulig resultater. Dette betyr at man må følge med over tid og jobbe systematisk med annonsene. Derfor er det lurt å ha en månedlig avtale for Google Ads, hvor vi påser vi at annonsene er aktive, rimelige i kostnad og konverterende. Ta kontakt med oss for pristilbud!

07 Media er Sertifisert Google Partner

Vi er sertifisert Google Partner, med spesialisering i søkeannonser. Det betyr at vi oppfyller Googles krav til kunnskap og kvalitet. Våre rådgivere har bestått sertifiseringseksamener hos Google og har oppdatert kunnskap på feltet. Derfor kan du stole på at vi vil ivareta dine annonser på best mulig måte.