Annonsering med Google Ads

En mobilskjerm med Googlesøk, og et uthevet skjermbilde av Google Ads. Illustrasjonsbilde.

Akkurat nå er det mennesker der ute som søker etter produkter og tjenester du tilbyr. Hadde det ikke vært fint om du kunne dukke opp akkurat når disse menneskene trenger deg? Det er dette som er magien med Google Ads

07 Media har lang erfaring med å drifte Google Ads for store og små bedrifter, og vet hva som skal til for å få mest ut av annonseringen. Vi hjelper deg med å bli synlig og tilgjengelig!

Vi gjør deg synlig og tilgjengelig!

07 Media har lang erfaring med å drifte Google Ads for store og små bedrifter, og vet hva som skal til for å få mest ut av annonseringen. Vi hjelper deg med å bli synlig og tilgjengelig!

Bilde
Få hjelp med annonsering i Google

Få hjelp med annonsering i Google

Vi tar gjerne en prat om hvordan Google Ads kan hjelpe deg med å nå dine mål. Vi har lang erfaring med å drifte Google-annonser for bedrifter i mange ulike bransjer og størrelser, og vet hva som skal til for å lykkes. Vi hjelper deg gjerne med hele prosessen, fra å komme i gang med de første kampanjene til månedlig drift og optimalisering av annonsene. 

Fast månedsavtale på Google Ads

Fast månedsavtale på Google Ads

Slik Googles annonseverktøy er satt opp kreves det kontinuerlige endringer og oppdateringer i annonser, søkeord og utforming for å oppnå best mulig resultater. Dette betyr at man må følge med over tid og jobbe systematisk med annonsene. Derfor er det lurt å ha en månedlig avtale for Google Ads, hvor vi påser vi at annonsene er aktive, rimelige i kostnad og konverterende. Ta kontakt med oss for pristilbud!

VI hjelper deg gjerne!

Fant du ikke det du lette etter? Ikke nøl med å ta kontakt i dag!

Noen av våre kunder

Kundeomtaler

"Takk for et flott samarbeid! 😀 Vi er veldig fornøyde med resultatet av den første boken!"
"Må bare berømme dere for jobben med førstekorrekturen. Aldeles strålende! 😊"
Nærings- og fiskeridepartementet
"Veldig bra! Kan publiseres digitalt. Hadde ikke ventet at dokumentet for engelskversjon skulle bli så fin"
"Tusen takk for godt samarbeid på Relevans 9. Boken er så flott, og jeg er veldig glad for at du er med på Relevans-laget."
"Vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra brukere, og er veldig godt fornøyd med løsningen."
«Tusen takk for fantastisk innsats fra hver især. Dette ble en samlet produksjon som Teknisk redaksjon har opplevd som nesten helt lydløs. Så langt har det bare vært positive tilbakemeldinger».
Espen Myhrvold
Teknisk redaktør DSS

Kontaktpersoner

Kontakt oss