En mobilskjerm med Googlesøk, og et uthevet skjermbilde av Google Ads. Illustrasjonsbilde.

Annonsering med Google Ads

Akkurat nå er det mennesker der ute som søker etter produkter og tjenester du tilbyr. Hadde det ikke vært fint om du kunne dukke opp akkurat når disse menneskene trenger deg? Det er dette som er magien med Google Ads. 

07 Media har lang erfaring med å drifte Google Ads for store og små bedrifter, og vet hva som skal til for å få mest ut av annonseringen. Vi hjelper deg med å bli synlig og tilgjengelig!

Kontaktskjema

Få hjelp med annonsering i Google

Vi tar gjerne en prat om hvordan Google Ads kan hjelpe deg med å nå dine mål. Vi har lang erfaring med å drifte Google-annonser for bedrifter i mange ulike bransjer og størrelser, og vet hva som skal til for å lykkes. Vi hjelper deg gjerne med hele prosessen, fra å komme i gang med de første kampanjene til månedlig drift og optimalisering av annonsene. 

Fast månedsavtale på Google Ads

Slik Googles annonseverktøy er satt opp kreves det kontinuerlige endringer og oppdateringer i annonser, søkeord og utforming for å oppnå best mulig resultater. Dette betyr at man må følge med over tid og jobbe systematisk med annonsene. Derfor er det lurt å ha en månedlig avtale for Google Ads, hvor vi påser vi at annonsene er aktive, rimelige i kostnad og konverterende. Ta kontakt med oss for pristilbud!