07 Medias expoavdeling inngår partnerskap

Vår klare ambisjon er å bli Norges største og råeste totalleverandør av messer, utstillinger og events.

Som kommunikasjonshus har 07 Media en ubestridt ener-posisjon i markedet – med røtter tilbake til 1940-tallet, 250 ansatte og Norges største inhouse trykkeri- og designmiljø. I mars opplevde vi likevel en bråstopp på salg av messetjenester da koronapandemien gjorde sitt inntog i Norge. Alt av messer, utstillinger og events ble kansellert omtrent over natta.

For å videreutvikle messetjenestene våre, og for å bli enda mer slagkraftige i markedet, begynte vi derfor å se etter en partner som det ville gi mer mening å jobbe sammen med, enn å konkurrere mot, forteller Kjetil Amundsen, CEO i 07 Media.

Inngår samarbeid med Messetjeneste AS

Både Messetjeneste AS og 07 Media AS har lange tradisjoner for å levere messestands, utstillinger, showrooms og events, der høy kvalitet og god kundeservice står i sentrum. Når vi nå inngår partnerskap, vil vi danne en one-stop-shop for alt fra konseptutvikling og design til bygging og montering av messer, showrooms og utstillinger.

Nå er ikke størrelsen alt, men jeg skal ikke legge skjul på at størrelsen teller når du setter deg som mål å bli Norges råeste totalleverandør av messetjenester, sier Amundsen. 

Hos oss har vi en strategi vi kaller «pallplass», som betyr at vi skal være blant de beste i klassen innenfor alle områder vi bestemmer oss for å konkurrere i. Sammen med Messetjeneste kommer vi definitivt på pallen, og nå starter arbeidet med å vise kundene at vi er det klare førstevalget, og at vi fortjener plassen på toppen av pallen, forteller han.

” Nå starter arbeidet med å vise kundene at vi er det klare førstevalget

Messetjenester for 60 millioner i året

Fra 1. juli 2020 vil 07 Media inneha en 10 % eierandel i Messetjeneste AS. Fra samme dag vil 07 Medias messe- og expoavdeling bli en del av Messetjenester. 

Dette betyr at vi sammen skaper et miljø som årlig vil levere messetjenester for ca. kr. 60 millioner, og vil med dette være godt posisjonert for å vokse i tiden fremover, avslutter Kjetil Amundsen.