To visittkort, for og bakside. Med 07 sin profil. Illustrasjonsbilde.

07 MediaControl: Online bestillingsløsning for markedsmateriell

Skulle du ønske det fantes en måte å bestille markedsmateriell direkte på nett, uten å måtte laste opp filer og spesifikasjoner hver gang? Hva med en løsning som samtidig ga deg full oversikt over lagerbeholdning og behov hos hver enkelt av avdelingene dine? Med en skreddersydd bestillingsløsning i 07 MediaControl blir alt dette mulig.

Kontaktskjema

Skreddersydd bestillingsløsning

Vår løsning for nettbestilling av markedsmateriell vinner stadig markedsandeler hos merkevareeiere, både store og små. Løsningen skreddersys til hver enkelt kunde, og tilgjengeliggjør markedsmateriell som er lagerført, men åpner også for muligheten til å skreddersy materiell gjennom en avansert web-to-print-løsning. 

Bestill på nett hele døgnet

En klar fordel med en digital bestillingsløsning er at den er åpen døgnet rundt, 24/7. Gjennom løsningen kan du bestille nytt materiell akkurat når du måtte trenge det – uten at du må vente på at noen skal besvare en telefon eller e-post innenfor allmenne kontortider.

Kontroll på kostnader, lagerhold og distribusjon

07 MediaControl passer helt ypperlig for de som har flere bestillere i egen organisasjon og som ønsker å ha kontroll på både egen merkevare, men også kostnadene knyttet til disse bestillingene. Vi kan selvsagt også ta hånd om lagerhold, pakking og distribusjon, og du har full kontroll på ditt materiell gjennom 07 MediaControl. 

Lager og logistikk

Vi kan gjerne ta hånd om lagerhold, pakking og distribusjon av ditt markedsmateriell. Du vil til enhver tid ha kontroll på materiallet gjennom 07 MediaControl.

Markedsmateriell til flere lokasjoner eller avdelinger

Har din bedrift flere kontorer, butikker eller avdelinger eller som jevnlig mottar materiell til for eksempel kampanjer? I 07 MediaControl kan hver enkelt lokasjon lage sin egen inventarliste slik at man sørger for en helt korrekt bestilling. Det sparer både kostnader og transport.

Fordeler for deg som kunde

Stadig flere av våre kunder velger å bruke vår online bestillingsløsning, 07 MediaControl. For deg som kunde har denne løsningen flere fordeler: 

  • Bestillingsløsningen er åpen og tilgjengelig 24 timer i døgnet
  • Man kan kartlegge behov ute i butikkene i løsningen, og på den måten produsere akkurat det materiellet man trenger – ikke mer og ikke mindre. Dette sparer både kostnader og miljø.
  • Man kan sette sammen en forsendelse med materiell som er forhåndsprodusert med noe som lages spesifikt til butikken – enten lokale kampanjer, åpningstidsplakater eller annet man ønsker produsert
  • Kjeder holder kontroll på sin visuelle profil gjennom malbasert produksjon. Unngå at hver butikk gjør for store tilpasninger. Du kan også lage kampanjemateriell for SoMe og andre digitale kanaler
  • Lagerbeholdning på de ulike produktene er kun et tastetrykk unna, og du får beskjed når antallet går under et forhåndsdefinert nivå