MediaControl: Online bestillingsløsning for markedsmateriell

MediaControl. To visittkort, for og bakside. Med 07 sin profil. Illustrasjonsbilde.

Skulle du ønske det fantes en måte å bestille markedsmateriell direkte på nett, uten å måtte laste opp filer og spesifikasjoner hver gang? Hva med en løsning som samtidig ga deg full oversikt over lagerbeholdning og behov hos hver enkelt av avdelingene dine? Med en skreddersydd bestillingsløsning i 07 MediaControl blir alt dette mulig.

Fordeler med MediaControl for deg som kunde

Stadig flere av våre kunder velger å bruke vår online bestillingsløsning, 07 MediaControl. For deg som kunde har denne løsningen flere fordeler:

  • Bestillingsløsningen er åpen og tilgjengelig 24 timer i døgnet
  • Man kan kartlegge behov ute i butikkene i løsningen, og på den måten produsere akkurat det materiellet man trenger – ikke mer og ikke mindre. Dette sparer både kostnader og miljø.
  • Man kan sette sammen en forsendelse med materiell som er forhåndsprodusert med noe som lages spesifikt til butikken – enten lokale kampanjer, åpningstidsplakater eller annet man ønsker produsert
  • Kjeder holder kontroll på sin visuelle profil gjennom malbasert produksjon. Unngå at hver butikk gjør for store tilpasninger. Du kan også lage kampanjemateriell for SoMe og andre digitale kanaler
  • Lagerbeholdning på de ulike produktene er kun et tastetrykk unna, og du får beskjed når antallet går under et forhåndsdefinert nivå

Vi kan gjerne ta hånd om lagerhold, pakking og distribusjon av ditt markedsmateriell. Du vil til enhver tid ha kontroll på materiallet gjennom 07 MediaControl.

Bilde
Skreddersydd bestillingsløsning

Skreddersydd bestillingsløsning

Vår løsning for nettbestilling av markedsmateriell vinner stadig markedsandeler hos merkevareeiere, både store og små. Løsningen skreddersys til hver enkelt kunde, og tilgjengeliggjør markedsmateriell som er lagerført, men åpner også for muligheten til å skreddersy materiell gjennom en avansert web-to-print-løsning.

Bestill på nett hele døgnet

Bestill på nett hele døgnet

En klar fordel med en digital bestillingsløsning er at den er åpen døgnet rundt, 24/7. Gjennom løsningen kan du bestille nytt materiell akkurat når du måtte trenge det – uten at du må vente på at noen skal besvare en telefon eller e-post innenfor allmenne kontortider.

Kontroll på kostnader, lagerhold og distribusjon

Kontroll på kostnader, lagerhold og distribusjon

07 MediaControl passer helt ypperlig for de som har flere bestillere i egen organisasjon og som ønsker å ha kontroll på både egen merkevare, men også kostnadene knyttet til disse bestillingene. Vi kan selvsagt også ta hånd om lagerhold, pakking og distribusjon, og du har full kontroll på ditt materiell gjennom 07 MediaControl.

Markedsmateriell til flere lokasjoner eller avdelinger

Markedsmateriell til flere lokasjoner eller avdelinger

Har din bedrift flere kontorer, butikker eller avdelinger eller som jevnlig mottar materiell til for eksempel kampanjer? I 07 MediaControl kan hver enkelt lokasjon lage sin egen inventarliste slik at man sørger for en helt korrekt bestilling. Det sparer både kostnader og transport.

VI hjelper deg gjerne!

Fant du ikke det du lette etter? Ikke nøl med å ta kontakt i dag!

Noen av våre kunder

Kundeomtaler

"Takk for et flott samarbeid! 😀 Vi er veldig fornøyde med resultatet av den første boken!"
"Må bare berømme dere for jobben med førstekorrekturen. Aldeles strålende! 😊"
Nærings- og fiskeridepartementet
"Veldig bra! Kan publiseres digitalt. Hadde ikke ventet at dokumentet for engelskversjon skulle bli så fin"
"Tusen takk for godt samarbeid på Relevans 9. Boken er så flott, og jeg er veldig glad for at du er med på Relevans-laget."
"Vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra brukere, og er veldig godt fornøyd med løsningen."
«Tusen takk for fantastisk innsats fra hver især. Dette ble en samlet produksjon som Teknisk redaksjon har opplevd som nesten helt lydløs. Så langt har det bare vært positive tilbakemeldinger».
Espen Myhrvold
Teknisk redaktør DSS

Kontaktpersoner

Kontakt oss