07 Media vinner et av historiens største anbud!

Nøkkelen til suksess i 07 Media er fokuset på å levere strålende service og kvalitet i alt vi gjør.

Hovedleverandør for Oslo kommune

Grafisk bransje har blitt hardt rammet av det siste årets pandemi. Derfor er det ekstra gøy når store og viktige avtaler går i boks. 07 Media har denne våren inngått en avtale om leveranse av trykkeritjenester til Oslo kommune som har en estimert ramme på 80 millioner over fire år. Med 51 000 ansatte og 50 ulike etater som betjener nærmere 700 000 innbyggere, er det ingen tvil om at Oslo kommune blir en stor og attraktiv avtalepartner for 07 Media i tiden fremover.

Jubel med hendene over hodet​

07 Medias Konsernsjef Kjetil Amundsen, er veldig begeistret for å ha vunnet anbudskonkonkurransen for Oslo kommune, og kan fortelle at han nesten kjørte av veien da Bid Manager Christian Hansen ringte for å gi han den gode nyheten. – Jeg har ikke en tendens til å skrike og hoie når jeg snakker med folk i telefonen, men det var akkurat det som skjedde – samtidig som jeg tror jeg ett lite sekund også slapp rattet for å juble med hendene over hodet!

Kvalitet, arbeidsinkludering og tillit

Amundsen anser at 07 Media kom vinnende ut av denne anbudskonkurransen som en enorm tillitserklæring, og er ekstremt stolt over høy score på kvalitet og arbeidsinkludering. Oslo kommune er en svært profesjonell innkjøper som stiller strenge krav til sine leverandører i avtaleperioden og vi i 07 Media setter stor pris på slike krevende oppdragsgivere som bidrar til at vi utvikler oss som en trygg og troverdig partner for våre kunder.

– Å vinne dette anbudet, som er en av de aller største i norsk grafisk historie, er ikke annet enn en enorm opptur. Tretten andre svært sterke bransjeaktører deltok også i denne anbudskonkurransen og at 07 kommer vinnende ut anser jeg som en enorm tillitserklæring. Pris veier tungt i dette anbudet og her vet jeg at vi er svært konkurransedyktige, men det som gjør meg ekstra stolt er vår høye score på kvalitet og arbeidsinkludering, uttaler Amundsen. Han følger opp med at «fokuset i 07 er å levere strålende service i alt vi gjør, og vi gleder oss nå stort til å jobbe steinhardt i tiden fremover for å vise Oslo kommune at de har valgt rett partner.»

FÅ EN INKLUDERENDE SAMARBEIDSPARTNER I DAG!

Du er kanskje også interessert i

Norges største og beste trykkeri!

Vi er stolte over vår spisskompetanse innenfor alle våre trykketjenester; digitale- så vel som offset! Med vår innovative og moderne maskinpark produserer og leverer vi alt fra store til små opplag, alle formater, og så klart den ferdiggjøringen du måtte ønske!

Kvalitet og arbeidsinkludering

Som en av de største aktørene i vår bransje har vi et ekstra ansvar for å gå foran. Derfor jobber vi målrettet med to hovedtemaer innen bærekraft: miljø og samfunnsansvar. Målet er å bidra og å gjøre alvor av vårt samfunnsansvar.

Bli inspirert, se flere av våre prosjekter!

Vi leverer design og trykk til små og store bedrifter, på tvers av trykte og digitale flater. Vi tilbyr komplette grafiske tjenester innen områder som profil- og identitetsdesign, grafisk design, webdesign, redaksjonelt design og illustrasjon.

"*" obligatorisk felt

Navn*

Her finner du oss!

Hos oss jobber det mange kreative hoder som gjerne vil hjelpe deg! Ikke nøl med å ta kontakt med oss i dag.

07 Oslo

Følg oss gjerne på sosiale medier.