07 Media leverer limfreste produkter

En trykkemaskin. Illustrasjon.

07 Media har tidligere i år meldt om store investeringer for å posisjonere seg for fremtidige krav i markedet, og nå kommer enda en stor nyhet.

Som kjent fra tidligere har 07 Media jobbet intenst med å vurdere ulike potensielle investeringer for å løfte konkurransekraften i markedet. Både nytt utstyr, samt ny kompetanse, er vurdert nøye. Dette har resultert i bestilling av ny UV LED trykkmaskin, og vi kan nå fortelle at det også kommer en komplett limfresgate til våre lokaler på Aurskog, i tillegg til nye falsemaskiner.

En trykkemaksin. Illustrasjon.

Limfresmaskinen det er snakk om heter Horizon CABS 6000, og er skreddersydd for raske innstillinger og høy automatisering. Med ryggbredder helt opp i 5,5 cm tykkelse, og muligheten til å benytte både hotmelt og PUR-lim, gir dette stor fleksibilitet som nå skal komme våre kunder til gode.

«Bakgrunnen for investeringene er todelt. For det første har vi et eget volum som isolert sett forsvarer investeringen. Men, kanskje viktigere er det at vi nå kan levere produkter enda raskere til markedet, fordi alt står på samme gulv», sier konsernsjef Kjetil Amundsen.

Horizon skal også levere to falsemaskiner (Horizon AFC-746F), med svært lave omstillingstider og høy produktivitet og kvalitet. Sett sammen med vår øvrige kapasitet, passer disse maskinene svært godt inn for å levere i henhold til den utviklingen vi ser i markedet.

En trykkemaksin. Illustrasjon.

Jens-Ivar Langfeldt, leder for vår ferdiggjøringsavdeling, er ansvarlig for denne installasjonen og vil sørge for at det nye utstyret er operativt innen året er omme. Jens Ivar har lang erfaring både med fals, stift og limfres fra sin fartstid i bransjen, og vi i 07 Media er svært komfortable med vår nye satsning på en komplett limfresgate på eget gulv. «Vi har nå topp moderne maskiner på vei inn, men enda viktigere har vi fantastiske mennesker med unik kompetanse som står klare til å yte fantastisk service til gamle og nye kunder i tiden fremover», sier konsernsjef Kjetil Amundsen.