Årets medlemsblad

United-Supporteren, medlemsbladet til fotballklubben Manchester United er kåret til årets medlemsblad. United har hatt vind i seilene denne sesongen. Ikke bare har de vunnet sitt 20. ligagull gjennom tidene, men deres medlemsblad er også kåret til det beste i sitt slag.

Kåringen er foretatt av Supporterunionen for Britisk fotball, og årets utmerkelse er den 23. i rekken. Forrige gang bladet fikk den samme utmerkelsen, var tilbake i 2004/05.

Redaktør for United-Supporteren, Lars Morten Olsen, har dermed all grunn til å være fornøyd. - Det er klart at det er spesielt å få en slik utmerkelse. Når det er sagt, hadde vi ikke greid å levere et produkt som dette uten alle de gode medarbeiderne våre. Det gjelder alle fra de i redaksjonen og skribentene, til 07 Media som designer magasinet.

Med snaut 45 000 betalende medlemmer er United-Supporteren et medlemsblad som skal fenge et stort aldersspenn. Dette er noe Olsen trekker fram som en av utfordringene til bladet, men også noe som er positivt. - Jeg vil si vi har hatt en positiv utvikling på mange områder siden vi vant denne kåringen forrige gang i 2005. Vi har utviklet oss både redaksjonelt, journalistisk og grafisk.

07 gratulerer United-Supporteren med den flotte utmerkelsen!

United Supporteren