Om oss

07 skal være Nordens ledende kunnskapsbedrift innenfor kommunikasjon og publisering. Gjennom kreativitet og teknologi skaper vi varige verdier og synlighet for kunder. 

07 Media er et av Skandinavias ledende kommunikasjon- og publiseringshus innenfor områdene design, web og print. Vi tilbyr strategisk og redaksjonell rådgivning, design for web, print og mobile enheter, fullservice trykkeri, i tillegg til ferdiggjøring, lagerhotell og distribusjon fra eget hus. Vi har kompetanse og teknologi innenfor utvikling av nettbaserte løsninger og software, interaktive skjermløsninger, SMS-løsninger, QR-koder, profilartikler, skilt- og dekorløsninger. 07 Gruppen betjener flere av Norges mest kjente merkevarer på ulike kanaler og plattformer.

07 Media hjelper sine kunder med kommunikasjon og publisering på papir, i elektroniske medier og med skilt, dekor og messestander. 

Les mer

07 Media har som mål å være Norges mest miljøvennlige kommunikasjonsselskap. En aktiv miljøpolicy er forankret som en del av vår langsiktige strategi og utvikles i takt med krav fra kunder, miljøorganisasjoner og myndigheter, samt tekniske muligheter. Alle trykksaker fra 07 kan merkes med miljømerket Svanen. I tillegg er vi sertifisert av Forest Stewardship Council (FSC) og er medlem av Grønt Punkt.

Les mer

07 leverer et bredt spekter av tjenester og produkter. Her finner du noen av referansene våre.

Les mer