Kommunikasjon

Reklame, PR, innhold, kurs og rådgivning. 

Annonsesalg inngår i 07 Medias strategi om å være totalleverandør innenfor sitt virksomhetsområde. Mange av våre magasinkunder overlater nå annonsesalget til oss; blant annet fordi våre medarbeidere på 07 Media Annonsesalg kan så mye mer enn å prate i telefonen ...

Les mer

Vår dedikerte brand|retail-avdeling jobber med konseptualisering av kampanjer hvor den aktuelle merkevaren og salg er i fokus. Avdelingen leverer alt fra kreativt konsept, utvikling, ferdigstilling og produksjon av materiell for de ulike kommunikasjonskanalene som benyttes.

Les mer

Det bevegelige bildet kan flytte holdninger, tanker og ditt produkt.

Les mer

Innholdsmarkedsføring, også kjent som content marketing, har store fordeler sammenlignet med tradisjonell reklame. Men skal du lykkes med innholdsmarkedsføring, må du oppføre deg redelig og gi av deg selv.

Les mer

Å skape en hendelse som skiller seg ut og som fenger mediene.

Les mer

Vi jakter på de lyse ideene, på de sanne og gode historiene som har kraft i seg til å skape oppmerksomhet og trigge en reaksjon.

Les mer

Langt de fleste av våre 160 tidsskriftskunder kommuniserer på flere plattformer for å skape et totalprodukt som appellerer og når frem til leseren. Vi tvinger allikevel ikke kundene våre til å kjøpe alle tjenester hos oss, for man kan selv velge akkurat det man ønsker bistand til. 

Les mer