WordPress

WordPress

Et av verdens mest populære publiseringssystemer 

Ca. 15 % av alle nettsteder i verden er bygget på WordPress. Populariteten vokser fort, og omlag 25 % av alle nye nettsteder blir nå laget på WordPress. Publiseringssystemet har tilgjengelig et stort utvalg av komponenter for å utvide funksjonaliteten, og det gjør det derfor svært fleksibelt og muliggjør alt fra enkle blogger til netthandelsløsninger, presentasjonssider og business-sider. Systemet blir distribuert som åpen kildekode (open source), og er skrevet i programmeringsspråket PHP.

Wordpress har følgende fordeler:

  • Enkelt å publisere nytt innhold: Artikler, nyheter, bilder, videoer og ellers alt hva man kunne ønske kan publiseres med få trykk.
  • Enkelt å tilpasse forskjellige brukernivå: Flere kan legge ut nytt innhold på siden, men ikke alle skal ha like rettigheter. Dette tilpasses enkelt i Wordpress.
  • Utallige «plug-ins» tilgjengelig: Man kan utvide funksjonaliteten på siden ved bruk av små tilleggsprogrammer, også kalt «plug-ins».
  • Innebygget kommentarfunksjon: Besøkende på siden kan få mulighet for å kommentere på innhold.
  • Søkemotor optimalisert: Wordpress tar automatisk hånd om å gjøre siden din optimalisert for søkemotorer som f.eks. Google.
  • Flerspråklig: Wordpress støtter over 70 forskjellige språk, så har man brukere fra forskjellige land, er det lett å tilpasse.
  • Oppdateres jevnlig: Wordpress blir hele tiden oppdatert til å støtte den nyeste teknologi og sikkerhet.

Noe for deg?

Administrering av innhold i WordPress er enkelt og intuitivt, og krever ingen programmeringsferdigheter. Redaktører kan enkelt redigere og publisere innhold direkte på nettsiden.

Les mer om WordPress her:

min_kollega

 

Finn ut om WordPress passer dine behov!

Kontakt oss