Moodle

Moodle

Moodle er et administrasjonssystem, også kjent som Læringsplattform (LMS) eller Virtuelt Læringsmiljø basert på åpen kildekode.

Moodle er et effektivt verktøy for å lage dynamiske nettsteder fokusert på opplæring og undervisning av elever og studenter. Systemet har blitt meget populært blant utdannere verden over da det gir utdannere de beste tilgjengelige verktøy for å administrere og tilby læring via nett.

Moodle har følgende fordeler:

  • Moodle skalerer: Systemet er like godt egnet til alt fra store installasjoner med hundretusener av studenter/elever, til en enkelt skole eller organisasjon/bedrift.
  • Ikke begrenset til nett: Moodle kan brukes til å tilby rene nettbaserte kurs, men kan også brukes i kombinasjon med ansikt til ansikt-opplæring (kombinert læring).
  • Mange aktivitetsmoduler: Moodle støtter mange aktivitetsmoduler som Forum, Wiki, Database osv. Disse kan brukes til å sette opp gode interaktive læringsressurser i egne kurs.
  • Moodle som nettkurs: Moodle kan også brukes som plattform for levering av nettbaserte kurs over internett (som f.eks. SCORM-pakker) og evaluere læringene gjennom innleveringer og tester.

Noe for deg?

Med Moodle er det enkelt å sette opp en dynamisk og fleksibel læringsplatform for elever og studenter. Moodle gjør læring til en lek!

Les mer om Moodle her:

min_kollega

 

Kom i gang med Moodle!

Kontakt oss